Úvod > Umývacie centrá CarBax

Umývacie centrá CarBax

Umývanie podvozku v samoobslužných boxoch

V umývacom centre CarBax Nitra - Chrenová je možné umyť podvozok Vášho vozidla priamo v umývacom boxe prostredníctvom programu č. 1 - Umývanie podvozku. Tento program je dostupný v boxoch č. 2,3,4 a 5. 

Ako umyť auto v samoobslužnej umyvárke

Ako umyť auto v samoobslužnej autoumyvárke CarBax. 

 

Ako platiť platobnou kartou v umývacom boxe

V umývacích centrách CarBax je možné platiť akokoľvek platobnou kartou v boxoch vybavenými platobnými terminálmi. Postup platenia je veľmi jednoduchý a pozostáva z nasledujúcich krokov:

1. Na dotykovej obrazovke platobného terminálu vyberte hodnotu, ktorú chcete nabiť. K dispozícii sú nasledujúce hodnoty: 0,50 ; 1 ; 1,50 ; 2 ; 3 a 4 €. V prípade, že si želáte nabiť vyššiu hodnotu ako 4 € stačí transakciu zopakovať a kredit Vám bude napočítaný.

2. Po výbere hodnoty Vás terminál vyzve na priloženie Vašej platobnej karty (alebo mobilu či smart hodiniek). Pokiaľ Vaša karta nepodporuje bezkontaktné platby, stačí do vložiť do platobného terminálu zo spodnej časti označenej modrou šípkou, čipom smerom hore. 

3. Platobný terminál Vás informuje o prebiehajúcej autorizácii platby a následne Vám potvrdí úspešne realizovanú platbu a automaticky pripočíta kredit. 

Poznámka: Podporované sú všetky typy platobných kariet vrátane Visa a MasterCard a taktiež sú podporované aj platby mobilom alebo smart hodinkami prostredníctvom Apple Pay alebo Android Pay.

Pripravili sme pre Vás tiež videonávod na použitie platobného terminálu

 

Platba cez mobilnú aplikáciu Monyx:

Okrem priamej platby platobnou kartou alebo mobilom je možné zaplatiť aj prostredníctvom mobilnej aplikácie Monyx. Po inštalácii je možné do mobilnej aplikácie Monyx pridať ľubovolný počet platobných kariet alebo prepojiť aplikáciu so službou PayPal. 

Aplikáciu Monyx je možné stiahnuť priamo z App Store, Play Store alebo Microsoft Store:

iOS App Store: https://itunes.apple.com/app/monyx/id919051245?mt=8

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.monyxApp&hl=en

Microsoft Store: https://www.microsoft.com/sk-sk/p/monyx/9nblggh5pkb1?rtc=1&activetab=pivot:overviewtab

 

Postup platby cez aplikáciu Monyx:

1. Otvorte aplikáciu Monyx a zadajte číselný kód Monyx ID, ktoré sa zobrazuje na obrazovke platobného terminálu v boxe. 

2. Zadajte sumu, ktorú chcete nabiť a kliknite na tlačidlo zaplatiť

3. Pre úspešnej autorizácii platby Vám platobný terminál potvrdí úspešne realizovanú platbu a automaticky pripočíta kredit.