Úvod > Čistiaca chémia > Výber vhodnej chémie > Výber správnej aktívnej peny

Výber správnej aktívnej peny

Výber správneho čistiaceho prostriedku pre vytvorenie aktívnej peny je dôležitý faktor pri bezdotykovom umývaní karosérií vozdiel, nákladných vozidiel, cisterien, či akýchkoľvek iných povrchov. Prostriedky pre tvorbu aktívnej peny sú priamo dimenzované pre umývanie konkrétnych typov povrchov. 
 
Umývanie osobných vozidiel
Pre umývanie osobných vozidiel je najlepšie použiť aktívnu penu Car Star 40. Je šetrný ku karosérii auta a zároveň má vynikajúce čistiace účinky. Okrem toho obsahuje aj leštidlo, takže po umytí sa bude karoséria vozidla aj pekne lesknúť.
 
Umývanie nákladných vozidiel a kamiónov
Na umývanie nákladných vozidiel je špecificky určený prostriedok Car Star 50. Jeho silné zloženie si poradí aj s veľmi znečistenými karosériami kamiónov a nákladných vozidiel. Je to veľmi vhodný prostriedok okrem iného pre použitie v jednokefových umývárkach na nákladné vozidlá, návesy a autoplachty.
 
Umývanie silne znečistených nákladných a priemyselných vozidiel
Na umývanie veľmi znečistených nákladných vozidiel a cisterien je určený prostriedok Car Star 60. Je to ultra silná aktívna pena pre čistenie kamiónových plachiet, nádrží alebo veľmi znečistených priemyselných a poľnohospodárskych vozidiel.
 
Odporúčaný článok: Ako vytvoriť aktívnu penu